jueves, 13 de marzo de 2014

VISITA AL PARC DE TRÀNSIT (POLICIA LOCAL)

El dia 13 de març vàrem realitzar una visita a la Policia Local de San Ferran, per realitzar una activitat anomenada "Circula pel parc de trànsit infantil".
L'autobús ens va recollir a les 9:20 h i ens deixar just davant de l'edifici de la Policia.
Una vegada dins, ens vàrem rebre dos policies molt amables, que ens dirigiren per les seves instal·lacions. Una vegada arribats a la zona del parc de trànsit infantil, fèrem dos grups.
El primer grup va anar a veure el video informatiu de seguretat vial i allà en Xisco ens va comentar uns punts molt rellevants, com per exemple, com hem d'actuar a l'hora de travessar un carrer, com hem de caminar per la vorera, com hem d'anar dins d'un cotxe,... Els nins han pogut posar en comú les seves dubtes i experiències.
El segon grup, ha realitzat l'activitat del parc de trànsit infantil, on cada nin ha agafat una bicicleta adaptada a les seves necessitats i ha realitzat moltes voltes per dins d'ell. Això sí... els ha costat molt complir el que indicaven les senyals!!! Quin perill, els encanta la velocitat!!!
En acabar les activitats, tots els nins han berenat junts...de fruita... perque era dijous!!
Una vegada berenats, hem intercanviat les activitats. El segon grup ha anat a veure el video i el primer grup a montar en bicicleta. Han gaudit molt!!!
A les 12h hem partit cap escola, ben cansats de tant pedalejar.



Si voleu veure més fotos del dia d'avui, només heu de fer click al següent enllaç.

No hay comentarios:

Publicar un comentario